About Us

Op zoek naar de WOW-factor? Amplify transformeert jouw event of locatie in een onvergetelijke ervaring. Wij ontwerpen en richten permanente installaties in, maar bieden ook de mogelijkheid tot verhuur, reparatie en verkoop van professionele licht- en geluidsmaterialen. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een groot outdoor evenement, onze enthousiaste professionals staan 24 uur per dag klaar om van jouw project dé onvergetelijke ervaring te maken die het hoort te zijn. Are you ready to amplify your experience?

Ondanks het feit dat Amplify bekend staat als een innovatieve, vooruitstrevende partner is, zijn de roots, kennis en ervaring al meer dan 40 jaar geworteld in Mierlo. Terug naar de roots. Terug naar 1983 om precies te zijn.

We Amplify your event.

History

De gebroeders Janssens, fervent muziekliefhebbers en techneuten, nemen het bedrijf verhuurbedrijf SLS over en dopen dit om tot Janssens Sound & Light Equipment.

Het Belgische ‘Vetelec’ – producent van o.a. mengpanelen, versterkers en lichtsturingen wordt overgenomen. Niet alleen neemt de in-house kennis enorm toe, maar kan tevens de Belgische markt afzonderlijk worden bediend.

Concollega Avitec wordt door de geboeders overgenomen en toegevoegd aan het Janssens portfolio.

Janssens S.L.E. verandert de naam in Janssens Licht & Geluid. Zoon Robin is aangestoken door de passie van zijn vader en begint hobbymatig steeds vaker mee te helpen op het bedrijf.

De vraag naar totaaloplossingen op het gebied van licht, geluid en interieur neemt sterk toe. Zoon Robin neemt S.L.E. officieel over en doopt het bedrijf om tot Sound & Light Technology [S&LT]. Waar Robin vooral focust op het verhuren en verkopen van licht- en geluidsapparatuur, legt vader Frans zich verder toe op de interieurbouw met firma Janssens Internationale projecten. Hoewel ze als twee afzonderlijke bedrijven werken, worden veel projecten en totaaloplossingen in samenwerking aangeboden. Een gouden formule.

S&LT is gestaag gegroeid en inmiddels focust het bedrijf zich niet alleen op de verhuur, reparatie en verkoop van licht- en geluidsmaterialen, maar focust zich het steeds meer op all-in-one oplossingen: Amplify Sound & Light is geboren. Van permanente installaties binnen de horeca tot volledig verzorgde congressen of festivalarea’s – Amplify biedt totaaloplossingen voor elk gewenst scenario!

Are you ready to amplify your experience?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een van onze diensten of wil je graag wat meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op  en ontdek zelf wat Amplify voor jou kan betekenen.

Neem contact op