Rental

Op zoek naar de perfecte licht- en geluidsset voor jouw feest of evenement? Als liefhebber begrijpen we als geen ander de kracht van licht & geluid. Amplify biedt dan ook een uitgebreid assortiment aan audiovisueel materiaal van gerenommeerde A-merken.

Of je nu een kleine geluidsinstallatie zoekt voor een bruiloft of op zoek bent naar een partner voor een grootschalig project zoals een outdoor festival, wij hebben de kennis en expertise in huis om jouw wensen te realiseren.

Onze sets zijn van hoogwaardige kwaliteit en altijd up-to-date met de nieuwste technologieën. Van een blacklight tot een volledige LED-wand, wij hebben alles in huis om van jouw evenement een onvergetelijke beleving te maken. Bovendien denken we graag met je mee over de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften en budget. Kleine sets kunnen bijvoorbeeld op de zaak worden afgehaald en retour worden gebracht, zodat je kosten laag blijven.

Ons assortiment biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige show. Dus waar wacht je nog op? Let’s Amplify your event!

Benieuwd naar wat we al met Rental gedaan hebben?
Bekijk onze projecten
Meer dan 400 projecten per jaar
Alles in eigen huis, ook ledwall en special effect
Ervaren crew
Service staat hoog in het vaandel

Are you ready to amplify your experience?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een van onze diensten of wil je graag wat meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op  en ontdek zelf wat Amplify voor jou kan betekenen.

Neem contact op