Permanent Installations

Ervaar het verschil tussen gewoon goed en adembenemend met de complete technische inrichting van Amplify Sound & Light Technology. Want laten we eerlijk zijn, uitstraling is hét visitekaartje van jouw horecaonderneming of club. Onze state-of-the-art geluidsinstallaties, effectverlichting, LED verlichting, interieurverlichting, video walls en technische snufjes transformeren jouw onderneming tot een ware sensatie.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak zijn wij de perfecte sparringpartner voor jouw ideeën. Of je nu op zoek bent naar een knusse sfeer voor je restaurant of een jaw-dropping experience voor je club, bij ons ben je aan het juiste adres. En wist je dat we ook samenwerken met vooraanstaande interieurbouwers voor een naadloze integratie en het geheel de magic touch te geven? Wij blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bieden je graag vrijblijvend advies op maat. Maak van je onderneming een onvergetelijke beleving! Let’s Amplify your experience!

Benieuwd naar wat we al met Permanent Installations
gedaan hebben?
Bekijk onze projecten
Meer dan 40 jaar ervaring in projectinrichting
Goede en snelle service op locatie
Premium kwaliteit merken
Op voorhand een goed plan op maat

Are you ready to amplify your experience?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een van onze diensten of wil je graag wat meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op  en ontdek zelf wat Amplify voor jou kan betekenen.

Neem contact op